sobota, 27. marec 2010

Butterfly Jungle 75

Če je Pool Party najlepši moder lak v moji zbirki je 75 najlepši rdečko, ki ga imam. Resnično mi je všeč barva. Dobila sem ga za materinski dan od prijateljice, kasneje sem zvedela, da jih prodajajo v Tuš drogeriji. Cena enega pa je 1,46€. Cena se mi ne zdi pretirana, čeprav je vsebine malo, 6ml. Ednino to me moti, ker vem, da ga bom hitro porabila. :) Zgled flaške mi je tudi zelo všeč.

Z nanašanjem nisem imela nobenih problemov. Je dobro pigmentiran, saj je že pri eni debelejši plasti prekriven. Jaz sem vseeno nanesla dve tanjši plasti in nadlak.

Obstojnost laka je tudi dobra, saj ga nosim že tretji dan in se komaj poznajo obrabljene konice. Skratka, nad lakom sem tako navdušena, da sem si šla kupiti še en odtenek. :) Dodala sem mu še bleščičast nadlak Essence Louise, ki sem ga dobila od prijazne soblogarke Mance. Hvala! Malo me skrbi kako bo njegovo odstranjevanje. :)

Morem priznati, da mi je brez nadlaka bolj všeč, ampak tudi ta verzija ni slaba. Kaj pa vi mislite? :)

5 komentarjev:

  1. meni se zdita obe verziji super, je pa res da nadak malo skrije lepoto rdečkota.. =)
    ni za kaj za lakec in še kdaj ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. krasno! sta mi všeč obe kombinaciji<3

    OdgovoriIzbriši
  3. Se strinjam s predhodnicama :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Tud meni sta obe verziji super! Bo treba iti malo pogledat v Tuš drogerijo (sploh nisem vedela, da imajo te lakce). :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala punce! :) Tassa, upam, da boš našla kaj, ker ko sem jaz gledala, so bili samo še nezanimivi odtenki. Vsaj zame. :D

    OdgovoriIzbriši