ponedeljek, 21. junij 2010

Barry M Vivid Purple

Danes sem dobila v preizkušnjo svoj prvi Barry M lak, od prijazne gospe Maje iz spletne trgovine Ličila.si. Zelo sem vesela te priložnosti, tako da sem komaj čakala, da vidim kakšen lak je izbrala zame. :) Dobila sem prečudovit temno vijolični lak s shimmer finishem, ki sliši na ime Vivid Purple oz. Živo Vijolična po naše. :)

O lakih sem slišala same pozitivne stvari, zato so bila moja pričakovanja velika. Lak sem nanesla na podlak. Samo nanašanje mi je na začetku delalo malo problemov, dokler nisem ugotovila, da je za lep nanos potrebno malo več laka na čopiču, kot pa sem navajena. Imam lake, ki se lepše nanašajo, pa tudi slabše, veliko slabše. :) Torej bi ocenila sam nanos za povprečnega. Lahko pa, da je samo ta lak malce problematičen, kot sem na začetku napisala, sem slišala o njem zelo pozitivne stvari, zlasti za nanašanje.

Sam čopič mi super odgovarja. Nanesla sem samo eno malo debelejšo plast, kar pomeni, da je lak zelo dobro pigmentiran. Lak se je zelo hitro posušil, kljub temu, da sem nanesla bolj debelo plat. Uporaba hitrosušečega nadlaka tako ni bila potrebna. :) Obstojnosti žal ne morem komentirati, a po parih urah se že vidijo malce obrabljene konice.

Ker imam v svoji zbirki nekaj podobnih odtenkov, sem se odločila za primerjavo, ker me je zanimalo, kako podobni so si dejansko med sabo. Prvo stekleničke. :)

Od leve proti desni: Barry M Vivid Purple, NYX Wild, Essence Catwalk Pink, Avon Decadence.
Kot se že v stekleničkah vidi, ni dvojčkov. :)Prosim spreglejte nenatančen nanos lakov. :3

Na nohtih je razlika še bolj očitna. Pri vseh sem nanesla samo eno plast, da se vidi sama pigmentiranost lakov. Če bi izbirala najljubšega med temi laki, bi definitivno izbrala Vivid Purple. Predvsem zaradi same barve, pigmentiranosti in čopiča, ki mi resnično odgovarja.

Barry M lake lahko kupite v spletni trgovini Ličila.si, kjer stanejo 4,45€, kar je kar ugodno za tako dobre lake. Mene vsekakor mika še par barv, tako da bom pridno varčevala zanje. :)

9 komentarjev:

  1. Ti si imela pa kar srečo in si zelo lepo barvo pokasirala. ;) Paše ti! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Lep je in hvala za primerjavo :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Tassa, lepa je, ja. :) Čeprav sem upala na koralčka. :P Hvala! *hug*

    Biba, hvala!

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepa barva!

    P.S. Dobila si blog nagrado:
    http://xoxo-parisky.blogspot.com/2010/06/blog-award-sweet-blog.html

    OdgovoriIzbriši
  5. Nominirala sem te za nagrado Sweet Blog.

    http://tassas.blogspot.com/2010/06/sweet-blog-award.html

    :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Jaz tudi :)... Smo pa enotni. :P

    http://zabranjeni-grad.blogspot.com/2010/06/sweet-blog-tag.html

    OdgovoriIzbriši
  7. Hahahahahaha ojoooj, jaz imam pa še 2 nagradici za tvoj blogec! <3<3<3 Mislim, da si si ju zaslužila!
    Tudi jaz sem te nominirala za nagrado Sweet Blog, zraven pa še tagg "the 10 things that make me happy"! Pravila si lahko ogledaš na mojem blogu. <3
    Aja, super primerjava! :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Ooo, hvala še vama. Sem počaščena. :)

    OdgovoriIzbriši