sobota, 17. april 2010

Konad fail

Zadnje čase sem se res polenila, saj se mi niti blogat ne da, tako da čaka kar nekaj fotografij, da jih objavim. :) Danes bom objavila kar trenutno manikuro, ker sem se v ta lak resnično zaljubila. Še moja mama ga je pohvalila, ki pa vedno, ko me pogleda v nohte, zavija z očmi. :) Gre za Avon Viva Pink. Kot že ime pove, je roza barve. Nanaša se brez problemov, za polno prekrivnost pa sem nanesla dva sloja laka.

Kajne, da je prečudovit? Nad Avonovo kozmetiko nisem kaj preveč navdušena, a njihove lakce enostavno obožujem. Verjetno se vidi. :) Malo še pa bom imela vse njihove odtenke. V naslednjem katalogu sem videla, da prihajata dve novi barvi. In sicer pastelni!

Mislim, da mi Viva Pink resnično pristoji. :)

Danes sem pa končno dobila dve konad plati, zato sem se odločila, da si naredim all-over vzorec iz plate m73. Za konad sem uporabila lak Essence Hohoho Moram povedati, da je to moj prvi poskus all-over vzorca, zato še zdaleč ne zgleda popolno. :) A kot pravijo, vaja dela mojstra in za prvič niti ni tako slabo. Kaj pravite? :)

7 komentarjev:

  1. Uhh, tole zgleda pa ful dobro! :)
    Sama nisem posebna fenica roza odtenkov, ampak ta ti pa tooooolk paše, da jooj. Pa konad je super uspel. Bravo! Nohtki ti pa rastejo kot gobe po dežju! ;) Res so že dolgi in zelo lepi!

    P.S. Zakaj imaš naslov prispevka Konad fail? Naslov bi moral biti Konad success! :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Super konadikura! Uspelo ti je. ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. elchy, pa res že imaš ful lepe in dolge nohte! Pa to je uspeh, če bi videla moj prvi poskus, bi se strinjala! ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. tut jaz se strinjam s puncami! super ti je uspelo in nohtki res pridejo do izraza s to lepo pink! <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala vsem. :) Očitno sem res preveč samokritična. :) Nohtki pa kr naj še malo rastejo. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. res čudovito <3
    super nohtke imaš!

    OdgovoriIzbriši