sreda, 27. januar 2010

Essie G2G in Avon Cotton Candy

V ponedeljek sem dobila Essijev hitrosušeči nadlak good to go. Seveda sem ga morala kar takoj poskusiti. Morem priznati, da me je razočaral, ker po eni uri lak še vedno ni bil čisto suh in se mi je manikura tako pokvarita. Glede na to, da ga punce na ARS COSMETICA forumu tako hvalijo, sam ga danes še enkrat poskusila.

Za današnjo manikuro sem izbrala Avonov lak Cotton Candy. Gre za zelo lep odtenek roza, vendar mi njegove barve ni uspelo povsem ujeti v objektiv. Žal pa tega odtenka ni več v prodaji. Nanesla sem dve plasti, vendar mu tretja ne bi škodila in eno plast nadlaka G2G, ki je tokrat zelo hitro posušil lak.


Je imela katera podobne težave z G2G? Po vsej verjetnosti je bil kriv lak, ki sem ga uporabila.

6 komentarjev:

  1. Ne ne... nikoli. Meni se manikura posusi v max 20 minutkah.. :) Z G2G, tako da bo ze kriv lakec ki si ga uporabila, sploh ce je bil kak LCN :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Do sedaj sem bila vedno zadovoljna z g2g, verjetno je bil res kriv sam lak, ki si ga uporabila. Si ga nanesla na še moker lak? Jaz ponavadi malce počakam in šele nato nanesem nadlak.

    Barva pa je zelo lepa!

    OdgovoriIzbriši
  3. Uporabila sem en malo starejši S-he lak, tako da je verjetno res to krivo. Nadlak pa sem nanesla čez nekaj minut, torej ni bil čisto moker.

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni G2G ni deloval z nekaterimi laki, ki so znani po počasnem sušenju - stari CND, LCN ...

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni se je g2g zaenkrat z vsemi lepo spoprijateljil =)
    Vrjetno bo res kriv lakec. Jaz si brez g2g sploh več ne predstavljam lakiranja nohtov :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Res je bil lak, ki se je bolj počasi sušil. Tako, da sedaj vem za naslednjič. Z drugimi pa odlično sodeluje. Si res vesela nakupa, ker je g2g res odlična naložba. :)

    OdgovoriIzbriši